Resultaten van de actie rent a cop

Zoals u weet heeft de politie in september informatie gevraagd aan de bewoners van Poort. Waar zou een actie van de politie wenselijk zijn? Het heeft een toepasselijke naam gekregen Rent a Cop in Poort.

De politie heeft de afgelopen maanden ingezet op de aangegeven plekken in Poort. Alleen al in de maand januari heeft zij 67 bekeuringen uitgeschreven. Hiervan hebben 57 bekeuringen te maken met de snelheid op de Poortdreef. Deze locatie is door u veelvuldig aangegeven.

Ook de andere door u gemelde locaties zijn door de politie meegenomen of doorgegeven aan partners.

De politie bedankt u allen voor het melden. Overlast in Poort kunt u uiteraard blijven melden via 0900-8844 of door een berichtje te sturen.

Binnenkort zal de politie een andere wijk aanwijzen waar ze dit project voortzet.. Ze hoopt ook dan weer op uw input!

Geschreven door