Vliegende start kaartverkoop SILO 8 van Vis à Vis

Vis à Vis speelt van 30 mei t/m 30 juni SILO 8. De kaarten vliegen in de voorverkoop de deur uit. Wacht dan niet te lang met het bestellen van kaarten want voordat je het weet is je favoriete datum al uitverkocht. Kaarten verkrijgbaar via https://visavis.nl/silo8/#calendar

Over SILO 8

SILO 8 is een zinderend theater spektakel vol humor, verrassing en ontroering. In deze voorstelling neemt de kracht van de herinnering het op tegen de harteloze efficiëntie maatschappij. 

Er wordt een kijkje genomen in het jaar 2060, waar niemand veilig is in het verzorgingstehuis van de toekomst ‘SILO 8’. Met de Memory-delete machine wist dr. Wolff de herinneringen van de ouderen. Haar motto luidt: “de afwezigheid van herinneringen, betekent een toename van levensgeluk en dus een rustige, oude dag.”

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De bewoners van SILO 8 blijken veerkrachtiger dan gedacht en verzetten zich op inventieve wijze tegen de naderende onwetendheid.

SILO 8 trok in seizoen 2010/2011 meer dan 50.000 bezoekers en werd door zowel bezoekers als de pers bejubeld. Op veler verzoek brengen we in 2024 SILO 8 opnieuw op de planken. 

“Met SILO 8 heeft Theatergezelschap Vis à Vis het openluchttheater bol doen staan van het soort zinderende actie dat normaal alleen in films is te zien.” – de Volkskrant 

Geschreven door