ASC Waterwijk tegen HBOK : Topper op sportpark Rie Mastenbroek.

In de tweede klasse A krijgt ASC Waterwijk te maken met HBOK. De twee ploegen volgen koploper Jong Holland op de voet. Deze wedstrijd is van groot belang en men is bij Waterwijk positief over het resultaat. Uiteraard zal HBOK dezelfde gedachten hebben en zal deze wedstrijd op het scherp van de snede gespeeld worden.

SC Buitenboys krijgt in 2A te maken met Olympia Haarlem en dat is voor de Almeerders een lastig duel.. De goede resultaten van de laatste wedstrijden geeft Buitenboys zelfvertrouwen en ziet men wel kansen tegen de Haarlemmers. 

Revanche

Een klasse lager speelt FC Almere tegen Buitenveldert en staan de ploegen dicht bij elkaar. De wedstrijd bij Buitenveldert verloor Almere destijds maar zal nu ongetwijfeld revanche willen nemen. Hopelijk pakt de ploeg de draad weer op na de bekernederlaag van afgelopen week.

Koploper

In 5C gaat Forza Almere op bezoek bij BVV ‘31. Forza is koploper in deze afdeling en wil deze positie graag behouden. BVV ‘31 bivakkeert in de onderste regionen dus moet dit te doen zijn voor de Almeerders.Sporting Almere kan in deze afdeling best wel weer een overwinning gebruiken maar kan bij DWSM wel wat tegenstand verwachten daar deze ploeg hoger genoteerd staat. In uitwedstrijden heeft Sporting het nog weleens moeilijk maar men hoopt in deze wedstrijd aan de goede kant van de score te blijven.

archieffoto ASC Waterwijk spelmoment.

Geschreven door