Ritmeester van de Kamp drie jaar langer bij Almere City FC

Jochem Ritmeester van de Kamp heeft zijn contract met Almere City FC met drie jaar verlengd tot de zomer van 2027. 

Debuut

De uit Laren afkomstige Ritmeester van de Kamp (20) doorliep sinds zijn negende alle jeugdteams van Almere City FC en debuteerde in het voorjaar van 2022 in de hoofdmacht met een 3-0 overwinning tegen Helmond Sport. Zijn echte doorbraak volgde afgelopen seizoen, onder andere met een selectie voor het Nederlands elftal O20. Als kers op de taart maakte hij de promotie van Almere City FC naar de Eredivisie van dichtbij mee en groeide uit tot publiekslieveling.

Multi inzetbaar

Inmiddels speelde Ritmeester van de Kamp al 43 wedstrijden in het eerste elftal en scoorde hij dit seizoen tegen Feyenoord én Ajax. Bovendien ontwikkelde hij zich tot een multi-inzetbare speler binnen het keurkorps van hoofdtrainer Alex Pastoor. De club heeft hiermee een goede zet gedaan en hoopt nog veel plezier te hebben van deze talentvolle speler.

Geschreven door