Belangrijke wedstrijden voor ASC Waterwijk en Forza Almere

Zaterdag kan ASC Waterwijk in de 2e klasse de positie op de ranglijst verbeteren als men Always Forward ontvangt. Het verschil met koploper Jong Holland is maar drie punten dus de spanning zal alleen maar stijgen in de kopgroep van deze afdeling. Ook HBOK staat er goed voor en speelde ook nog een duel minder en heeft twee punten minder dan Jong Holland. 

Trotse koploper

In de vijfde klasse staat Forza Almere fier aan kop en krijgt ‘t Gooi op bezoek ,ook hier is het een spannend geheel want IJburg staat maar een puntje achter op Forza Almere en is hier de spanning te snijden. Bij winst van Forza en verlies van IJburg nemen de Almeerders wat afstand van de Amsterdammers.

De andere Almeerse clubs hebben geen kans meer op een prijs en willen de laatste vier duels van de competitie natuurlijk goed afsluiten.

Geschreven door