Geen verlenging voor trainer Almeerse Hockeyclub Bas Beuse

Bas Beuse heeft besloten om deze functie van trainer niet te verlengen van de Heren 1 van de Almeerse Hockeyclub. Dat heeft de hockeyvereniging onlangs bekendgemaakt. De club moet dus op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. 

Fijne samenwerking

Beuse over zijn besluit : “ik ben bij mezelf te rade gegaan of dat de komende jaren voor mij nog een haalbare kaart was,de conclusie was helaas dat dat op dit moment niet het geval is. Ondanks een super fijne samenwerking met m’n collega’s, heb ik uiteindelijk de conclusie getrokken dat het beter is als ik het stokje doorgeef ”. De trainer verwacht na het seizoen wel nog regelmatig langs de zijlijn te staan. “We gaan er dit jaar natuurlijk alles aan doen om een stabiel promotieklasse team af te leveren voor de komende seizoenen, Ik blijf wel aan Almere verbonden.”

Het bestuur van de Almeerse Hockeyclub laat weten het jammer te vinden dat Beuse vertrekt, maar respecteert en begrijpt het besluit, en wenst hem het allerbeste toe.

Geschreven door