Interessante duels voor Almeerse voetbalclubs

ASC Waterwijk heeft zaterdag een pittige wedstrijd af te werken in de tweede klase,het team van Ryan Smart krijgt te maken met het sterke Olympia Haarlem. Bij winst blijft men meedraaien in de top van de tweede klasse A. Stadgenoot SC Buitenboys zal het op moeten nemen tegen koploper Jong Holland in Alkmaar. Kan Buitenboys de koploper verrassen? Zo ja, dan kan Waterwijk mogelijk profiteren als men hun wedstrijd wint.

Flow

In de derde klasse B krijgt FC Almere bezoek van FC Purmerend waar men de heenwedstrijd eerder verloor. Is de ploeg van Sandor Augustijn in staat de winst in Almere-Haven te houden?  Vorige week haalde men flink uit bij Hoofddorp maar kan men zaterdag weer makkelijk scoren, dan zit men natuurlijk in een positieve flow. 

Topper

In de 5e klasse C staat Forza Almere fier aan kop. Nu men op bezoek moet bij concurrent IJburg zal iedere speler top moeten zijn om te zegevieren. Of de Almeerders daartoe in staat zijn zullen we gaan zien. In diezelfde klasse heeft Sporting Almere een thuisduel tegen De Vecht, wat geen makkelijke tegenstander is. Het wordt weer eens tijd dat men gaat winnen en de supporters verwend want dat was de laatste wedstrijden even anders. Hopelijk staan de spelers van trainer Tareq El Magied zaterdag weer op scherp. 

Bij de vrouwen krijgt kersverse kampioen Waterwijk te maken met SVO/HDZ. SC Buitenboys is vrij en FC Almere heeft een uitduel tegen VOP.

Later meer over deze duels op Omroep Almere Sport.

Geschreven door