ASC Waterwijk kan rekenen op een fanatiek Jong Holland

In de 2e klasse A krijgt Waterwijk bezoek van Jong Holland dat zeker niet kansloos is voor promotie. Hetzelfde geldt voor Waterwijk dat koploper is in de 2e periode maar er liggen nog clubs op de loer en naast Jong Holland dat de eerste periode won zijn Arsenal, Olympia Haarlem en HBOK ook nog in de race, Verder heeft Buitenboys ook nog een kleine kans maar dan moet het wel allemaal meezitten. HBOK is de koploper in 2A en staat Waterwijk daar drie punten op achter, verder speelde de Almeerders een wedstrijd meer.

SC Buitenboys zal bij Monnickendam aan de bak moeten en wil daar graag de punten weghalen maar deze ploeg is nog niet veilig dus krijgen de Almeerders het daar niet kado. Hopelijk gaat de ploeg van Dennis Verwer morgen met veel inzet deze strijd aan en komt men met de winst naar Almere.

In 3B heeft FC Almere een lastige uitwedstrijd bij Amstelveen Heemraad. De heenwedstrijd wist Almere destijds met 4-1 te winnen maar Amstelveen wil graag periodekampioen worden dus het zal voor de ploeg van Sandor Augustijn niet makkelijk worden. FC Almere is nagenoeg uitgeschakeld voor de prijzen of het zou aan het einde van de rit nog een vierde plek op de ranglijst op moeten leveren.

In 5C krijgt koploper Forza Almere Nieuw Sloten op bezoek en had het in de heenwedstrijd al niet makkelijk tegen deze ploeg. Als de vorm er is moet deze klip ook te nemen zijn voor de Almeerders. De doordeweekse wedstrijd die Nieuw Sloten speelde werd met 10-1 verloren van Zuidsoost United.

Ook Sporting Almere krijgt in deze klasse een pittige tegenstander, men zal bij BVV ‘31 alles moeten geven om winnend uit de strijd te komen.
Bij de vrouwen heeft FC Almere een thuisduel en komt ‘t Gooi naar Almere-Haven. FC Almere staat momenteel drie achter koploper SEC dus dat het spannend wordt is te verwachten.

archieffoto: kan Tim Klaasen-Bos zaterdag weer belangrijk zijn voor Waterwijk?

Geschreven door