Koningsdag vieren in Almere

Het Koningsdagfeest in Almere begint op vrijdag 26 april om 17.00 uur en gaat door tot en met zaterdag 27 april. Op veel plekken zijn er vrijmarkten en muzikale activiteiten. Het programma is te vinden op www.koningsdaginalmere.nl .

We raden je aan om met de trein, bus of fiets te komen. Als je met de auto komt houd er rekening mee dat parkeren in de vrijmarktgebieden niet mogelijk is.

In Almere Stad stoppen er geen bussen bij de halte aan het Stadhuisplein op vrijdagmiddag 26 april vanaf 13.00 uur tot zondagnacht 28 april 01.00 uur. Stap daarom uit bij bushalte Station Centrum, Flevoziekenhuis of Passage.

Heb je thuis nog spullen staan die je niet meer gebruikt? Verkoop ze dan op zaterdag 27 april tijdens de vrijmarkt op Koningsdag! Dat kan op verschillende locaties door heel Almere. Heb je na de vrijmarkt nog spullen over? Dan kan je die in Almere Stad Centrum, Buiten, Haven en in het Lumièrepark en Cascadepark kwijt in diverse containers.

Hoe je Koningsdag ook spendeert, alle praktische informatie, locaties en spelregels vind je terug op https://www.almere.nl/koningsdag .

Geschreven door