Hospitaal tunnel gedeurende 2 maanden afgesloten

Vanwege groot onderhoud is de Hospitaaltunnel in Almere Centrum vanaf dinsdag 21 mei tot en met half juli afgesloten voor auto’s, brommers, scooters, fietsers en voetgangers. Het Flevoziekenhuis is voor nood- en hulpdiensten bereikbaar via de busbaan. De stadsbussen blijven gewoon rijden.

Het advies is om rekening te houden met een langere reistijd en de gele omleidingsborden te volgen. Kijk voor meer informatie over de omleidingsroute op: https://www.almere.nl/…/werkzaamheden-hospitaaltunnel…

Bereikbaarheid

De Hospitaaltunnel wordt van 21 mei tot en met half juli afgesloten voor auto’s, fietsers, scooters, brommers en voetgangers. De stadsbussen blijven gewoon rijden. Het Flevoziekenhuis is voor nood- en hulpdiensten bereikbaar via de busbaan.
Voor voetgangers is zowel de Krakelinggarage als de Corridor niet bereikbaar via de tunnel. De winkels zijn bereikbaar via de (rol)trap naast de HEMA of via de (rol)trap bij de rotonde bij de Krakeling- en Flevogarage.
Fietsers worden via de Esplanade omgeleid. De fietsenstalling in de Hospitaaltunnel is gedurende de werkzaamheden gesloten. Fietsers kunnen terecht in de stallingen Stadhuispromenade, Esplanade of Schrijverstraat.
Scooters en brommers worden omgeleid via de Koopmanstraat en Schrijverstraat.

De binnenstad blijft voor auto’s bereikbaar. Auto’s worden omgeleid via de Spoordreef, Randstaddreef en Cinemadreef. De Hospitaalgarage blijft gewoon open.

Geschreven door