Nieuw Repaircafe in De Nieuwe Bibliotheek in Stad

Op Zaterdag 25 mei van 13.00 – 16.00 uur is het repaircafe in De Nieuwe Bibliotheek aan het Stadhuisplein 101 weer geopend.

Dit repaircafe is in maart van dit jaar gestart. U kan daar elke laatste zaterdag van de maand terecht met uw kapotte apparatuur en kleding voor reparatie. U kunt ons vinden op de tweede verdieping, op het Nieuwe Leerplein van de bibliotheek.

Inwoners van Almere kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken.

Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar! Hun kennis en tijd is onmisbaar en zijn een kadootje. De onderdelen die vervangen moeten wel betaald worden. Bent u tevreden? Dan kunt u vrijblijvend iets in de fooienpot gooien.

Het Repair Café Almere is een initiatief van De Schoor en een aantal samenwerkingspartners dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café Almere en de verschillende locaties in Almere lees je op de www.repaircafe.nl/almere

Geschreven door