Werkzaamheden Koppeldreef in Buiten

De rijbaan van de Koppeldreef wordt opnieuw geasfalteerd. Ook het fietspad dat parallel loopt aan de Koppeldreef en het fietspad tussen de Haasweg en de rotonde Westelijk Halfrond worden opnieuw geasfalteerd. De  inrit naar de laad- en losplek van het ROC Flevoland College wordt hier ook in meegenomen. De bermen worden na de werkzaamheden opnieuw ingezaaid.

Op dinsdag 21 mei begint de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de Koppeldreef tussen de Evenaar en Westeinde. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 14 juni 2024.

Tijdens de werkzaamheden zijn beide rijbanen en de fietspaden bij het Spoorbaanpad en nabij de rotonde (Evenaar-Buitenhoutsedreef) afgesloten. De kruising aan het Westeinde en de rotonde Westelijk Halfrond blijven beschikbaar voor verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Tussenring N703 en de Buitenring. Fietsverkeer wordt omgeleid via Westeinde en het Mathieu Condangpad.

Geschreven door