Werkzaamheden aan het asfalt van de busbanen Muziekwijk en Stedenwijk

Binnenkort begint de gemeente met herstelwerkzaamheden aan het asfalt van de busbaan in een deel van Muziekwijk en Stedenwijk. In de week van maandag 8 juli verwijderen ze het oude asfalt en in de week van maandag 15 juli brengen ze het nieuwe asfalt aan. De werkzaamheden beginnen in Stedenwijk en werken richting Muziekwijk. De verwachtingen zijn dat de werkzaamheden op vrijdag 19 juli klaar zijn.

Door deze werkzaamheden wijzigen de routes van lijn M3 en M4.

Lijn M3 krijgt een tijdelijke halte ter hoogte van de kruising Louis Armstrongweg en Ella Fitzgeraldpad.

Lijn M4 rijdt een gewijzigde route via de Gooisekant.

Het verwijderen van het asfalt gebeurt met een freesmachine. Je kunt hier geluidshinder van ondervinden. Ze werken tussen 07.00 en 17.00 uur. Meer info over de werkzaamheden en tijdelijke haltes vind je op: http://almere.nl/werkzaamheden

Foto ter ilustratie.

Geschreven door