Buurtcentrum Parkwijk viert 25-jarig jubileum!

Woensdag 11 september was het feest in Buurtcentrum Parkwijk: het buurtcentrum bestond precies 25 jaar. Dit jubileum werd groots gevierd en trok veel buurtbewoners naar het centrum.

De feestelijkheden werden officieel geopend door wethouder Froukje de Jonge en directeur-bestuurder Gerard Boekhoff van welzijnsorganisatie De Schoor, waarna de geur van versgebakken wafels en koffie de sfeer compleet maakte. Alle betrokkenen van het buurtcentrum vonden het een eer dat Gerard en Froukje de tijd hadden genomen om langs te komen op deze heugelijke dag.

Het programma bood voor elk wat wils door het brede scala aan activiteiten. Van creatieve workshops tot energieke danslessen. Alles werd georganiseerd door Inge Klootwijk, de sociale verbinder van het buurtcentrum, samen met haar assistent en fantastische team van vrijwilligers. Hun inzet zorgde voor een dag vol plezier en saamhorigheid.

Buurtcentrum Parkwijk is slechts één van de vele buurtcentra in Almere. Naast de reguliere activiteiten is er voor iedereen de mogelijkheid om zelf iets te organiseren. Heb je een idee voor een nieuwe activiteit? Kom gerust eens langs aan de Haagbeukweg 42, je bent van harte welkom!

Geschreven door