e-Power nieuwe sponsor van FC Almere vrouwen team

Het dames 1 team van FC Almere zijn trots op hun sponsor e-Power die de dames in een prachtige outfit hebben gestoken. Uiteraard zullen de dames grote inzet tonen bij de wedstrijden om deze sponsor het idee te geven “Wij hebben een goede keus gemaakt”.

Gespecialiseerd bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in noodstroom zonder onderbreking en ontwerp,de levering en het onderhoud van UPS-systemen voor industriële toepassingen. Deze systemen maken gebruik van accu’s en nemen, bij stroomuitval, de stroomvoorziening direct over, zonder onderbreking. Het bedrijf is in 2000 opgericht maar wordt de afgelopen jaren geleid door een nieuwe directie: algemeen directeur is Richard Boom, financieel directeur is Paul Kinneging en technisch directeur is Arnoud Blijleven.

Stimulans

Dit bedrijf wil het damesteam van FC Almere graag een hart onder de riem steken en zodoende de prestaties beter te maken. FC Almere is blij met de komst van deze sponsor en is het bedrijf zeer erkentelijk met deze steun. Hopelijk geeft dit het team een boost om dit seizoen de wedstrijden winnend af te sluiten. De dames draaien goed mee in hun afdeling en willen graag zo hoog mogelijk eindigen in hun klasse.

Zaterdag 2 november spelen de vrouwen tegen vv Hercules op sportpark de Marken om 14:30 uur.

Geschreven door