BEZOEKERS KUNNEN HUN EIGEN SUPERHELDEN BEDANKEN OP HET GROTE SCHERM BIJ KINEPOLIS

Kinepolis heeft een video gepubliceerd waarin de theatermanagers van alle vestigingen o.a. alle mensen bedanken met vitale beroepen. Want, zoals zij zelf zeggen, niet alle superhelden dragen een cape. Bezoekers en filmliefhebbers kunnen ook hun eigen videoboodschap insturen waarin ze hun persoonlijke superheld bedanken.

Van alle inzendingen worden er 25 geselecteerd om vertoond te worden op het grote scherm bij Kinepolis voorafgaand aan alle voorstellingen in de eerste periode dat de bioscopen weer open mogen. Dit zal naar verwachting begin juni zijn. De geselecteerde winnaars krijgen allen 2 tickets om een film naar keuze te komen kijken met hun persoonlijke superheld. Je kunt je video insturen t/m 29 mei.

Bekijk de videoboodschap van Kinepolis op hun website, hier vind je ook meer informatie over de actie en kun je je video uploaden.

Geschreven door