Hondenspeelveld Nobelhorst geopend

Na een gedegen voorbereiding van de werkgroep hondenspeelveld Nobelhorst en intensieve samenwerking met de gemeente is het speelveld op 9 juni geopend door een aantal blije hondenbezitters.

In een beheerovereenkomst is onder meer vastgelegd dat de werkgroep verantwoordelijk is voor het schoonhouden, inrichten en het in goede staat houden van het hondenspeelveld. De gemeente maait het veld.

Op een bord bij het veld staan de spelregels voor het gebruik van het veld en voor ieders veiligheid hangt er ook een bord met coronamaatregelen. De werkgroep heeft de afgelopen tijd flyers gemaakt en bezorgd; op de Facebookpagina Hondenspeelveld Nobelhorst vindt u meer informatie. De officiële opening volgt later, maar er kunnen nu al honden spelen.

Geschreven door