PIT Veiligheidsmuseum toont documentaire ‘De lakmoesproef’

Vanaf 15 juli is de documentaire over hoe de hulpdiensten in de Veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Flevoland de coronacrisis ervaren, te zien in PIT Veiligheidsmuseum in Almere.

n de documentaire ‘De lakmoesproef’ is te zien hoe de twee Veiligheidsregio’s samen optrekken in deze crisis, die in niets te vergelijken is met voorgaande incidenten en crises. Je ziet in de documentaire hoe de verschillende hulpdiensten de coronacrisis tot nu toe hebben ervaren. En ook hoe de gehele crisisorganisatie te werk gaat op dit moment.

De documentaire was al op de website van de Veiligheidsregio’s te bewonderen, maar is nu ook te bekijken in PIT Veiligheidsmuseum. Hierboven zie je een ook de documentaire.

PIT Veiligheidsmuseum is het museum voor politie, brandweer en ambulance. Via een bijzondere collectie en activiteiten voor jong en oud kun je hier het heden, verleden en de toekomst van veiligheid ontdekken. Voor tickets en het reserveren van een tijdslot kun je terecht op de website van PIT.

Vanaf vandaag is de documentaire ‘De lakmoesproef’, over hoe de hulpdiensten in de Veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Flevoland de coronacrisis ervaren, te zien in @PITmuseum in Almere.

Geschreven door