Corona-teststraat Almere ook ‘s avonds geopend

De corona-teststraat in Almere is voortaan ook in de avonduren geopend. Mensen kunnen zich nu van maandag tot en met donderdag ook tussen 17.30 tot 21.00 uur laten testen.

De GGD Flevoland meldt dat de testcapaciteit in de provincie, inclusief de teststraten in Lelystad en Emmeloord, op 590 testen per dag komt. Dat zijn er 84 meer dan eerst. Wie zich wil laten testen maar niet meteen terecht kan in Almere, kan uitwijken naar Lelystad of Emmeloord, aldus de GGD.

Vorige week zijn dertig Almeerders positief getest op corona. Bij nog eens vier mensen uit Lelystad werd het virus geconstateerd, gevolgd door één Zeewoldenaar en iemand uit Noordoostpolder. Bij deze personen is een bron- en contactonderzoek uitgevoerd. GGD Flevoland blijft mensen oproepen om bij klachten thuis te blijven en zich te laten testen. In afwachting van de uitslag van de test geldt ook het dringende advies om thuis te blijven.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door