Omroep Almere draait zonder subsidie van overheden en instellingen

Bezoekt u ook deze site om het nieuws uit de stad overzichtelijk en snel aangeboden te krijgen, luistert u naar onze radiostreams? Dan weet u dat we elke dag het het laatste nieuws snel aanbieden op onze site en sociale mediakanalen. Duidelijk beschrijven wat er gebeurd is in Almere, of wat daar de komende dagen te doen is. Met uitgebreide sportverslagen en regio-informatie. Alles wordt door vrijwilligers uitgevoerd. Of dat nu een redacteur is, journalist, dj, technicus, allemaal doen ze het voor onze stad.

We hebben als stichting geen subsidie en betalen alles uit eigen middelen, donaties en de vaste bijdrage van de vrijwilligers. Zoals ook de aanschaf van materialen voor nieuwe mogelijkheden. Daarom vragen wij u of Omroep Almere te ondersteunen, als donateur of met een eenmalige gift. We hebben het u makkelijk gemaakt. Op de homepage vindt u rechts een tegel waarmee u snel via Ideal iets naar ons kunt overmaken. En naast deze pagina treft u de Mollie page aan.

Zo hebben we inmiddels een compacte audio opname-set aangeschaft voor op locatie. Hiermee kunnen we live onder andere sportwedstrijden verslaan. Maar ook andere belangrijke events. En ja ook boeiende interviews opnemen die later in uitzendingen worden gebruikt. Binnenkort gaan we proefuitzendingen vanaf locaties verzorgen. Ook heeft een tweetal vrijwilligers compacte opname-units gekregen om interviews op locatie te verzorgen. Daarmee geven ze toelichtingen bij nieuwspagina’s.

We hebben twee mooie projecten op stapel staan. We gaan een nieuwe app bouwen voor de smartphone en tablet zodat u ons snel kunt vinden, het nieuws snel ziet en we u een pushbericht kunnen sturen bij urgente berichten. Uiteraard kunt u op de app ook onze radiostreams beluisteren en onze videostream bekijken. Dit vergt een grote investering. De app is straks gratis te downloaden in de diverse stores.

Ook zijn we gestart met het bouwen van een module Tekst TV. Binnenkort wordt onze videostream uitgebreid met een kabelkrant. Als er geen live uitzendingen zijn met beeld van de radio, komt de kabelkrant op het scherm en het geluid van de radio blijft te beluisteren. Via de moderne techniek van Apple tv en chroom kunt u deze projecteren op uw TV.

Steun Omroep Almere! Met uw bijdrage kunnen wij veel voor de stad en voor u doen. Op de homepage ziet u een mogelijkheid om snel te doneren

Geschreven door