City speelt op 15 oktober alsnog tegen Den Bosch

Er is een nieuwe datum geprikt voor de eerder afgelaste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Almere City FC en FC Den Bosch. De twee ploegen staan op donderdag 15 oktober alsnog tegenover elkaar. De aftrap is om 20.00 uur. De wedstrijd stond in eerste instantie voor 6 oktober gepland, maar kon niet doorgaan vanwege geconstateerde coronabesmettingen bij beide teams.

De dag voor de wedstrijd werd bevestigd dat drie leden van de eerste selectie van Almere City FC en een teamlid corona hadden. Die vier gingen in quarantaine en de wedstrijd leek door te kunnen gaan. Dinsdag werd bekend dat er ook een coronageval bij FC Den Bosch was. De regionale GGD verplichtte daarop de complete selectie om in quarantaine te gaan. De wedstrijd werd daarop alsnog afgelast.

Omdat het om een duel uit de eerste periode gaat, moest er een datum worden gevonden voor 23 oktober. “Door de wedstrijd op donderdag 15 oktober in te plannen, is het niet noodzakelijk andere wedstrijden te verplaatsen en wordt toch voldaan aan de sportieve uitgangspunten van minimaal twee volledige etmalen rust tussen twee wedstrijden”, aldus de KNVB.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door