Corona slaat toe bij Almere City FC

Het coronavirus heeft toegeslagen bij profvoetbalclub Almere City FC. Vier personen rond de eerste selectie zijn maandag positief getest op COVID-19. Zij zitten voorlopig in thuisquarantaine.

Het gaat om drie spelers uit de eerste selectie en één lid van de begeleidende staf. Het is nog onduidelijk om welke voetballers het gaat. Daar wordt uit privacy overwegingen geen informatie over gegeven. De gehele selectie en staf ondergaat telkens één dag voor een wedstrijd een coronatest.

De uitwedstrijd van vanavond tegen FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie gaat vooralsnog gewoon door. De wedstrijd in Brabant begint om 18.45 uur. De Almeerders die een prima competitiestart beleven en tweede staan op de ranglijst, gaan ondanks de coronagevallen voor hun vijfde zege op rij.

Geschreven door