De Beren heropent 22e bezorgrestaurant in Almere Centrum

Smaakvol nieuws voor de bewoners van Almere Centrum. Dinsdag 17 november 2020, vond de heropening van Bezorgrestaurant De Beren Almere Centrum plaats. Dankzij de nieuwe franchisenemer Clynnis Mook kunnen álle Bourgondische bewoners van de stad De Beren klassiekers nu bestellen voor bezorging.

De 22e vestiging van het bezorgrestaurant bevindt zich aan de Spoordreef, oftewel hét winkelgebied van de stad.  Op deze manier kunnen bewoners ook snel en makkelijk een versbereid gerecht afhalen tijdens of na het winkelen. Er is voldoende parkeer gelegenheid rond de afhaal locatie

De Beren thuisbeleving
Om zoveel mogelijk De Beren fans te voorzien van verse gerechten tijdens de coronacrisis, heropende franchisenemer Clynnis Mook vandaag Bezorgrestaurant De Beren Almere Centrum. Clynnis is een lokale ondernemer met veel kennis over de omgeving en staat te popelen om álle bewoners van de stad te voorzien van De Beren klassiekers, zoals spareribs, (vegetarische) saté en burgers. De guilty pleasures op de menukaart staan garant voor een sfeervolle De Beren thuisbeleving, oftewel een avondje uit, maar dan thuis. Aan keuze geen gebrek, evenals aan klantgerichte service. De gerechten worden vers bereid en zo snel mogelijk thuis bezorgd. Bezorgrestaurant De Beren levert niet alleen sfeer, maar ook kwaliteit.

Oproep
Franchisenemer Clynnis Mook zoekt naar versterking voor zijn team. Men kan solliciteren via: www.beren.nl/werkenbij.

Informatie
Bezorgrestaurant De Beren Almere Centrum
Adres: Spoordreef 22, 1315 GP, Almere
Website: www.beren.nl

Geschreven door