Stemmen voor de Almeerse ‘Onderneming van het jaar 2021’

Vijf geweldige ondernemers maken kans op de prijs ‘Onderneming van het jaar 2021’. Naast de stem van een professionele vakjury krijgt ook het publiek een stem in de uitslag. Van 9 november tot 7 december kan iedereen een stem uitbrengen op één van de vijf genomineerden via onderneeminalmere.nl.

De jury heeft er dit jaar voor gekozen de opzet van de verkiezing aan te passen. De genomineerden zijn onderverdeeld in twee categorieën; Grootbedrijf en Kleinbedrijf. Op deze manier wordt de grote ‘omdenkkracht’ van de verschillende ondernemers gewaardeerd en maken zowel kleinere en grote ondernemingen kans mee te dingen naar de prijs van Almeerse onderneming van het jaar.

De twee winnaars van de titel Onderneming van het jaar 2021 worden op 2 januari bekend gemaakt. De winnaars ontvangen beide een cheque ter waarde van 2500 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Bovendien is de winnaar in de categorie groot bedrijf automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar

Geschreven door