Werkzaamheden Strandweg, Almere Haven

Vanaf maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december voert de gemeente Almere werkzaamheden uit aan de Strandweg in Almere Haven. Het asfalt van de Strandweg verkeert in slechte staat. Door weersomstandigheden en het intensiever worden van het verkeer is het asfalt versleten. Ook worden de bermen stuk gereden doordat de weg niet al te breed is. Hierdoor kunnen er  gevaarlijke situaties ontstaan.

Men gaat het asfalt vernieuwen en aan weerszijden van de weg grasbetontegels aanbrengen. De werkzaamheden zijn op het gedeelte tussen de Gooimeerdijk West en de gestrate drempel bij de ingang naar het strand.

Afsluiting Strandweg

De Strandweg wordt tijdens de werkzaamheden tussen de Gooimeerdijk West en de Sluiskade afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid met de bekende gele borden via de Westerdreef en Oosterdreef.

Geschreven door