Almere lanceert nieuwe website onderneeminalmere.nl

Almere is in ruim 40 jaar een ondernemende stad van betekenis geworden. Er zijn meer dan 18.000 bedrijven gevestigd en er is nog steeds volop ruimte voor groei. De ligging langs de A6, A27 en Hanzelijn en de nabijheid van Schiphol zijn gunstig en de beroepsbevolking is relatief jong.

Om dit alles nog beter voor het voetlicht te brengen, hebben de afdeling Economische Zaken en het Ondernemersplein van de Gemeente Almere samen met Almere City Marketing een nieuwe website gelanceerd: www.onderneeminalmere.nl.
 
De focus ligt de komende jaren op ICT- Tech, logistiek, toerisme en recreatie, start-ups en scale-ups en circulaire economie. Almere heeft en geeft letterlijk en figuurlijk ‘ruimte om te ondernemen’. De belangrijke thema’s uit de economische agenda worden belicht op de site, evenals de bedrijventerreinen met de beschikbare bouwkavels. Daarnaast is er een agenda met alle business events. Voor ieder type ondernemer is er relevante informatie te vinden, bijvoorbeeld om contact te leggen met de gemeente, zakelijke partners te vinden of over vestigingsmogelijkheden in de stad. Starters, zzp’ers, mkb’er en ondernemers in zwaar weer kunnen terecht bij het Ondernemersplein terecht voor praktische informatie, programma’s, events en advies.

Geschreven door