Vitree maakt kleurrijke Gezinshuis Special

Samen met gezinshuisouders en jongeren, maakte Vitree de Gezinshuis Special. Een kleurrijk magazine vol verhalen over opgroeien in een gezinshuis. Het magazine geeft een inkijkje in het dagelijks leven van kinderen en jongeren en het laat zien wat gezinshuisouders motiveert om zich 24/7 professioneel in te zetten voor kinderen.

Vitree wil in 2021 het aantal gezinshuizen flink uitbreiden, zodat kinderen en jongeren die net wat meer zorg en aandacht nodig hebben dan een gemiddeld pleeggezin kan bieden, bij professionele opvoeders, de best passende en zo thuis mogelijke plek kunnen krijgen om te groeien. 


Het magazine kan hier online gelezen worden. 
Wil je een gedrukt exemplaar ontvangen, stuur dan even een mail naar gezinshuizen@triadevitree.nl  

Geschreven door