29/31 mei geen treinverkeer station Almere Centrum

In het weekend van zaterdag 29 mei tot en met maandag 31 mei rijden er geen treinen van, naar en via Almere Centrum. ProRail werkt dan aan de verbouwing van station Almere Centrum. Dat weekend wordt er gewerkt boven de sporen en in en rondom het station.

De NS zet bussen in en reizigers moeten rekening houden met omreizen, extra reistijd en een aangepaste dienstregeling. ProRail werkt vanaf zaterdag 02.30 uur tot en met maandag 05.00 uur.

De werkzaamheden worden in het weekend uitgevoerd om de overlast voor reizigers zoveel mogelijk te beperken. NS raadt reizigers aan om voor vertrek op de NS Reisplanner of de app te kijken hoe er het beste gereisd kan worden. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunnen reizigers terecht bij de website van ProRail.

Reisadvies
NS zet vervangend busvervoer in voor reizigers die van, naar of via Almere Centrum reizen. Reizigers tussen Zwolle en Amsterdam Zuid en Schiphol Airport kunnen er ook voor kiezen om via Amersfoort Centraal om te reizen. Tussen Zwolle en Den Haag Centraal is het sneller reizen via Utrecht Centraal.

Geschreven door