Walibi Holland opent haar poorten op 21 mei

Gisteren heeft de regering bekend gemaakt dat fase 2 van de versoepelingen van start gaat, dit betekent dat attractieparken weer de poorten mogen openen. Het Walibi-team is dan ook heel blij dat ze eindelijk op vrijdag 21 mei de eerste gasten van het seizoen weer mogen ontvangen.

Via walibi.nl kunnen gasten zich voorbereiden op een onbezorgd dagje uit. Het is verplicht voor iedereen die al een ticket heeft gekocht, abonnementhouders en iedereen die nog een ticket wilt kopen om voorafgaand aan het bezoek een datum te reserveren via walibi.nl. Dit is mogelijk vanaf woensdag 18 mei om 10.00. Het vakantiepark Walibi Village was al geopend vanaf 2 april, het reserveren van een vakantiehuisje is mogelijk via walibi.nl/village.

Om een veilig dagje uit binnen de maatregelen te verzekeren, heeft Walibi gezamenlijk met de Club van Elf het ‘Veilig Samen Uit’ protocol opgesteld. Binnen dit protocol zijn er diverse maatregelen getroffen om alle gasten op een veilige manier een dagje uit te bezorgen. Het reserveren van een ticket voorafgaand aan je bezoek is verplicht. Ook kun je bijvoorbeeld niet meer in een wachtrij plaatsnemen, maar moet je je plek reserveren in een virtuele wachtrij.


Daarnaast zijn er onder andere looproutes aangebracht en zorgt het park voor extra hygiëne maatregelen.

Geschreven door