Waterwijk (zondag) geeft vlak voor tijd een 2-1 voorsprong weg.

In de zondag vierde klasse heeft Waterwijk geen drie punten aan het totaal toe kunnen voegen, de ploeg van Geruillo Koenders moest in de slotfase alsnog de gelijkmaker toestaan.

Waterwijk ging goed van start in deze wedstrijd en was veel fanatieker als JSV Nieuwegein. Dit leverde direct al een aantal kansen op maar het scoren bleef uit. De tegenstander herstelde zich en kwam ook herhaaldelijk voor het Waterwijk-doel maar ook wisten zij niet tot doelpunten te komen. In deze fase gaf Waterwijk te veel ruimte weg en had ook vaak balverlies. Later liep het beter bij de Almeerders en was men de betere partij maar men wist in de eerste helft niet tot scoren te komen.

Op en neer.

Na de pauze ging het spel op en neer maar doelpunten maken leek voor beide partijen toch een moeilijke opgave. Tot in de 83e minuut JSV Nieuwegein uit een hoekschop de leiding wist te nemen (0-1).Waterwijk zette een tandje bij en dat werd even later beloond. Uit een mooie actie van Jorg van Eck wist hij zelf de gelijkmaker te scoren.  Waterwijk hield de gasten nu onder druk en wist weer tot scoren te komen door aanvoerder Kay Gaiser die zijn ploeg op 2-1 zette. Hierna werd het nog spannend en in de slotminuut werd binnen het zestienmetergebied  een speler van JSV onderuit gehaald en was een penalty onvermijdelijk. JSV liet deze kans dan ook niet onbenut en maakte de 2-2, en ging men uiteindelijk toch nog met een punt terug naar Nieuwegein. Waterwijk likte de wonden en verspeelde hierdoor deze middag twee dure punten.