Live Radio uitzending James Woensdag 24-11-2021

In samenwerking met stichting de Schoor verzorgt Omroep Almere een speciale jongeren programma’. Zo ook de eerste drie live uitzendingen die werden gepresenteerd op 21 , 22 en 28 april 2021. inmiddels zijn we een nieuwe serie gestart die van eind oktober tot eind december lopen om de twee weken.

Presentatie in handen van Broer en zus Guillano & Cheyenne Toney, tevens verzorgen zij enige live optredens. Dit zijn de eerste proefuitzendingen dus excuses dat iedereen nog niet goed ingespeeld is op elkaar.

Per uitzending zijn er drie gasten die over hun leven in Almere vertellen, wat ze bezig houd en hoe zij in het leven staan. Uiteraard zullen er optredens door hen worden verzorgd. Helaas door Corona heeft een van onze gasten moeten afzeggen.

Klik op onderstaande link en beluister de uitzending van ongeveer 1,5 uur

Medemogelijk gemaakt door de gemeente Almere en de Schoor

Written by 

Overige gerelateerde artikelen