Judo in Almere

Wie wij zijn? Mobility Gym Judo, een groep die is voorgekomen uit een Sport studio die heel abrupt is gestopt te bestaan. Wij als ouders en Judo leraar stonden ineens op straat zonder attributen, zonder JBN-licentie maar vooral zonder huisvesting.  De meesten hadden net hun abonnement verlengt, en zagen de hele judo groep in rook opgaan.

Wedstrijden waar leden voor aangemeld stonden konden geen doorgang vinden, en helaas zagen wij ook een hoop leden vertrekken. Leden die zeker 10 jaar verbonden waren aan deze club. Kortom een zeer zure appel.  Helaas is de informatievoorziening zeer slecht verlopen. De een zegt dat Sport Studio Buiten failliet is de ander zegt weer iets anders. Maar judo bij Sport Studi Buiten is een gepasseerd station want een vestiging is er niet.

Zo kwamen wij in gesprek met 2 jonge bevlogen sportschoolhouders. 2 jonge jongens die zelf net gestart waren aan de Dwangmolenstraat 8, Mobility Gym. Zij hebben ons de ruimte gegeven opnieuw op te starten, boden ons een ruimte aan en sinds dien mogen wij 2x in de week les geven. Creatief denken zij met ons mee en zijn geweldige sparingspartners.

Om Judo zelfvoorzienend te houden ligt hier in corona tijd een behoorlijke uitdaging. Natuurlijk hebben we een harde kern die samen is blijven trainen in ons nieuwe onderkomen Mobility gym, maar met de huidige contributie is het onmogelijk dit vol te houden en hebben we leden nodig, en moeten we inkomsten gaan genereren. Daarnaast zijn we ook bezig om meer Judo matten te krijgen. We hebben een basis, maar staan niet stil, onze groep wil natuurlijk naast trainen natuurlijk ook zichzelf weer laten zien op toernooien.

Samen zijn we dan ook een crowdfund gestart https://gofund.me/a0dd7f36 om een Judo Bond keurmerk/licentie te krijgen. Dit helpt namelijk enorm in voorziening van toernooien maar ook voor potentieel leden die ons hiermee kunnen herkennen aan een keurmerk logo wat staat voor een veilig sportklimaat te waarborgen.  Daarnaast zijn wij ook opzoek naar eventueel sponsoren die willen ondersteunen op lange termijn.

Waar u ons kunt vinden?

Mobility Gym Dwangmolenstraat 8, 1333GW te Almere Buiten.

Wij trainen iedere dinsdag van 16:30 tot 17:30 voor de leeftijd van 4-9 jaar & 17:30 tot 18:30 voor de leeftijd van 10-17 jaar. En op Vrijdag 17:00 tot 18:00 leeftijd van 4-9 jaar en 18:00 tot 19:00 leeftijd van 10-17 jaar.

Een leuke tijdelijke Actie voor 24,95 p/m Judo en Fitness, en voor de ouders gratis koffie en of thee en we starten altijd met 1 gratis proefweek!

Geschreven door