Achtervolging voertuig vanuit het Gooi over de A6 strand bij Lelystad

In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 02.00 uur zat de politie een auto achterna die richting het oosten ging over de A6. De auto is ter hoogte van de afslag Lelystad gecrasht en doormidden gebroken. De twee inzittende zijn gewond geraakt bij het zware ongeval

De auto waarin ze zaten brak bij de crash helemaal doormidden. Volgens de politie ontkwam de auto eerder op de avond of nacht bij een achtervolging in de regio Gooi- en Vechtstreek. Het is niet duidelijk waarom de politie de auto in die regio achtervolgde.

Personeel van de traumahelikopter is aanwezig geweest om de ambulancemedewerkers te assisteren. De twee inzittenden, een man van 25 uit Amsterdam en een 44-jarige vrouw uit Rotterdam, zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van hun verwondingen is onbekend. Het voertuig is nog eerst tegen een boom gereden alvorens het tot stilstand is gekomen.

De verkeersongevalleneenheid van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Ook de forensische opsporing van de politie heeft daarbij geholpen.

Foto ter ilustratie

Geschreven door