Werkzaamheden fietspad Johnsonpad

Het fietspad Johnsonpad in Almere Buiten (Landgoederenbuurt) is een doorgaande route richting De Vaart en richting Almere Stad. Het fietspad is nu nog deels van asfalt.

Om het laatste deel ook beton te maken begint de gemeente maandag 6 december a.s. met werkzaamheden hiervoor. De werkzaamheden duren tot 1 februari 2022. Een deel van de tijd ligt het beton uit te harden. Ook dan is het fietspad afgesloten. Erop lopen of fietsen beschadigd het beton dan, met als gevolg dat er eerder weer werkzaamheden aan het pad moeten gebeuren.

Omleiding

Het fietspad is afgesloten tijdens de werkzaamheden en er is een omleiding. De omleidingsroute loopt vanaf het Geuzenpad via de Twickellaan, Sportlaan, Twickelbrug en het fietspad langs de Pieter de Swartlaan terug naar het Johnsonpad of andersom.

Geschreven door