Kaarten verkiezingsdebat Almere deze Week in trek

Bij het tweede Almeerse verkiezingsdebat is vanavond weer publiek welkom. De zaal mag volledig gevuld en de gratis kaarten zijn in trek, zeker vanwege de strijd die de groene partijen met elkaar zullen aangaan. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Vanwege het grote aantal deelnemende partijen is het verkiezingsdebat in twee avonden opgedeeld Vorige week was het eerste verkiezingsdebat, deze week komen de overige partijen aan het woord. Zo zullen Respect Almere, 50 PLUS, ChristenUnie, AP/OPA, CDA, DENK, GroenLinks en Partij voor de Dieren met elkaar in discussie gaan over verschillende onderwerpen. Interessant wordt met namen de verbale strijd over ‘groene onderwerpen’, zoals inbreiding en bomenkap.

Kaarten

Voor het debat, dat gehouden wordt in de Nieuwe Bibliotheek, zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Aanmelden kan hier.

Kun je niet, dan is het debat live te volgen op onderstaande stream

https://live.dutchwebinar.com/grootverkiezingsdebat2/

Bron Almere deze Week

Foto: Koen Bokhorst

Het eerste debat gemist? Klik op bijgaande link
https://live.dutchwebinar.com/grootverkiezingsdebat1/

Geschreven door