FC Almere nog verder in de zorgen na verlies tegen OSV.

In de zaterdag tweede klasse heeft FC Almere geen winst kunnen boeken op het bezoekende OSV. De wedstrijd was belangrijk en bij winst zou men nog hoop hebben om degradatie te ontlopen. Het werd een 1-2 nederlaag met twee rode kaarten aan Almere-zijde en een bij OSV.

Gelijkopgaand.

De twee teams streden voor elke meter en ging het dan ook vrij gelijk op. OSV was in de beginfase iets gretiger maar Almere beet goed van zich af en wist  dan ook druk op de Amsterdammers uit te oefenen. De eerste goede actie kwam van OSV dat via de rechtervleugel goed doorkwam maar de kopbal werd door Almere-doelman Nordin Vermeulen goed verwerkt, uit de daarop volgende hoekschop wist OSV niets uit te halen. In minuut 25 was er pas de eerste gevaarlijke actie van de thuisclub maar het “schotje “ van Mike de Blieck was veel te slap. OSV kwam na een kwartier op een 0-1 voorsprong door Van Loon. DE wedstrijd ging daarna gelijk op en waren er mogelijkheden over en weer. Tot de rust bleef deze stand staan.

Gelijkmaker.

Na de rust kwam Almere goed voor de dag en kreeg OSV het lastig. Mike de Blieck scoorde dan ook de gelijkmaker en kreeg Almere weer hoop op een goed resultaat. De strijd werd feller en viel er later ook een rode kaart bij Almere. Niet veel later stuurde de arbiter ook doelman Clement van OSV naar de kleedkamer. Uiteindelijk maakte OSV-er Korff in de slotfase toch nog de winnende treffer voor OSV 1-2. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en wist EDO ook nog eens te winnen bij Jong Holland en begint het er nu wel erg triest uit te zien voor de ploeg van Tjeerd Hof.

Met nog vijf duels te gaan mag men de komende wedstrijden niet verliezen.

Komende wedstrijd gaat Almere op bezoek bij DVVA.