Sportverenigingen openen hun deuren voor Oekraïense vluchtelingen

Afgelopen maand deed de gemeente een oproep aan de Almeerse sportvereniging om hun vereniging open te stellen voor de Oekraïense vluchtelingen. Inmiddels hebben een aantal Almeerse sportverenigingen laten weten dat zij de deuren van hun sportvereniging openen voor deze groep.

Wil jij ook je bijdrage leveren aan de gezondheid van de Oekraïense vluchtelingen? Via het Jeugdfonds Sport en Cultuur kun je een vergoeding aanvragen voor de lidmaatschapskosten van alle minderjarige vluchtelingen.

Ook stellen wij je graag nogmaals op de hoogte van de gratis webinars die je kan volgen om kennis te maken met de Oekraïense taal en cultuur. Kijk voor meer informatie op de website van Radboud.

Voor vragen kun je gerust contact opnemen met onze verenigingsondersteuner Bart Zuman of kijken op sportbedrijf.almere.nl.

Geschreven door