Geen winst voor Waterwijk vrouwen in laatste competitieduel

In de laatste competitiewedstrijd  wisten de vrouwen van Waterwijk niet te winnen van WVHEDW en eindigden in de competitie op een 5e plaats. Kansen waren er zeker wel maar de tegenstander ging hier beter mee om

Het team van Trainer Pourchez begon met veel  blessures aan dit duel. WVHEDW nam direct het initiatief en moest de Waterwijk keepster direct al handelend optreden en deed dat met een paar prachtige reflexen. Aan de andere kant was Waterwijk wat productiever en nam dan ook de leiding door Jaimy Rooze:1-0. De gasten kwamen echter goed terug en scoorde nog voor de rust de verdiende gelijkmaker:1-1.

Voetbalwet

Na de thee ging Waterwijk weer goed van start en  kwamen er ook kansen maar doelpunten bleven uit. WVHEDW kwam later wel tot scoren en ook nu kwam de voetbalwet weer uit, scoor je zelf niet doet de tegenstander dat wel, en in minuut 67 was het dan ook raak:1-2 En nog net bekomen van deze tegentreffer was er in de 71e minuut weer een kans en wist men het doel van Waterwijk weer te vinden (1-3).  Later was het Yvette Raaijen die van 25 meter via onderkant lat de Amsterdamse keepster ook wist te verschalken: 2-3. Nu was alles weer mogelijk en bleef Waterwijk aandringen maar liet daarbij teveel ruimte liggen en werd het scoren moeilijk. WVHEDW deed het hierna beter en wist uiteindelijk nog twee keer te scoren :2-5. Tot Slot wist Jaimy Rooze de wedstrijd af te sluiten met een mooie goal wat de eindstand op 3-5 bracht.

Geflatteerd

Het is een geflatteerde eindstand en we verdiende beter aldus trainer Pourchez.  “Ik ben uiterst tevreden over de jonge spelers die ons deze middag hebben geholpen bij onze laatste wedstrijd. We hebben ervoor gestreden met de middelen die we hadden en het geluk was zeker niet met ons vandaag en dat heb je wel nodig bij een goede tegenstander als WVHEDW “.