Woensdag extra drukte op de weg door boerenprotesten

Weggebruikers moeten woensdag rekening houden met een zeer zware ochtend- en avondspits vanwege de aangekondigde manifestaties van boeren. Ook de rest van de dag kan het extra druk zijn op de snelwegen.

De meeste impact wordt verwacht in het midden en oosten van het land, maar ook op andere plekken – zoals rondom Den Haag – kan het verkeer hinder ondervinden. Weggebruikers worden geadviseerd om woensdag voor vertrek de actuele verkeersinformatie goed in de gaten te houden en rekening te houden met extra reistijd. Je doet er verstandig aan om woensdag – indien mogelijk – thuis te werken.

Afgesloten op- en afrit op de A1

Samen met de politie en Rijkswaterstaat wordt hard gewerkt om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen. Zo wordt afrit 17 bij Stroe vanaf woensdagochtend 06:00 uur in beide richtingen afgesloten. De afrit is de aansluiting met de N310, waar veel extra verkeer richting de manifestatie wordt verwacht.

Voor actuele verkeersinformatie check je https://www.rwsverkeersinfo.nl

Geschreven door