Arno van As officieel gekozen tot nieuwe voorzitter FC Almere

De afgelopen 12 dagen hebben jullie kunnen stemmen voor de verkiezing van de nieuwe voorzitter van FC Almere. Beide kandidaten hebben zich aan jullie kunnen voorstellen en hebben elk op hun eigen manier campagne gevoerd. Inmiddels is de stembus gesloten en zij de stemmen geteld.

De uitslag van de verkiezing:

Totaal:            87 stemmen

Arno van As:      57 stemmen 

Floris Bosch:      30 stemmen

Wij feliciteren Arno van As met de verkiezing tot voorzitter en wensen hem veel succes met deze belangrijke functie,

De ledenraad is heel tevreden met het aantal uitgebrachte stemmen en hoopt op een goede samenwerking met het bestuur en onze nieuwe voorzitter om samen te kunnen bouwen aan de toekomst van FC Almere. Maar dat kan het bestuur en de ledenraad niet alleen. Het bestuur vindt dat hulp daar heel hard bij nodig is want er zijn nog verschillende vrijwilligers functies in te vullen. 

Gezien het grote aantal stemmen en de betrokkenheid van veel leden zien wij dat met vertrouwen tegemoet! Heb je als lid vragen of interesse neem contact op met de ledenraad: ledenraad@fcalmere.nl.

Geschreven door