Aangepaste uitzendschema wegens Ally On Ice

Na een periode van ruim 10 jaar is Ally On Ice weer terug op het Forum in Almere Stad. Dit jaar zijn we als Omroep Almere ook aanwezig op de schaatsbaan.

Elke dag zijn er live uitzendingen van 12-17.00 uur of van 14-17 uur. Op diverse avonden zijn we er ook. Via onze radio en live stream zijn we live te volgen. Het is een hele aparte beleving voor ons als organisatie maar ook voor de schaatsers en hun begeleiders.

Schaatsen kost 2,50 per uur, maar in alle winkels in het centrum worden toegangskaartjes gratis beschikbaar gesteld. Doe gezellig mee, en schaatsen moet je gebruiken van de organisatie. Dus makkelijker kan het niet.

Regelmatig worden er live optredens verzorgd door de organisatie en door ons programma Your Music Live. Zo staan er voor zaterdag 10 en zaterdag 17 december in de middag optredens gepland van de leerlingen van Your Musiqskool. Bezoek eens hun site voor alle mogelijkheden op zang en instrumenten lessen..

[audio_player id=30279]

Geschreven door