Brand in bedrijfspand op trainingsterrein Ago Experience in Lelystad

Donderdagmiddag omstreeks 14.05 uur kreeg de meldkamer een melding van een brand in Lelystad.

Meerdere brandweerwagens uit Lelystad, Zeewolde Almere en Laren zijn donderdagmiddag opgeroepen voor een brand industrie aan de Knarweg in Zeewolde. Snel werd de melding opgeschaald naar midden brand Drie bluswagens en een waterwagen zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Van grote afstand waren de rookwolken al zichtbaar. Op dit terrein staat een pand in brand. Brandweer is met meerdere wagens teams volop bezig de brand te bestrijden. De politie heeft de straat afgesloten.

De omgevingsdienst geeft aan dat er asbest is vrijgekomen bij de brand. De brand word van de buitenzijde van het pand aangevallen.

Foto : News United / Harmjan Petersen
Geschreven door