Politie blijft veel meldingen ontvangen van nachtelijke sluipers langs geparkeerde auto’s

De afgelopen tijd krijgen zij in de nachtelijke uren veel meldingen over auto inbraken.

Helaas wordt te vaak vastgesteld dat de voertuigen niet goed zijn afgeslten. Hierdoor maakt u het de inbrekers makkelijk om in de wagen te verblijven (slapen, gebruiken) materialen te stelen. Het goed afsluiten is ook een verplichting. Al bent u verzekerd en geen braakschade is ook geen uitbetaling.

Ziet u een verdacht persoon in de wijk, schroom dan niet om de politie te bellen. Dit kan op 0900-8844 of 112. Haal uw waardevolle spullen uit de auto en doe de deuren op slot. Maak het ze niet te makkelijk

Bezoek eens de site veiligalmere.nl heeft heel wat tips hoe we het met elkaar veiliger kunnen houden. Immers de politie kan het niet zonder uw ogen.

Foto Politie Almere

Geschreven door