Kom sporten met het Buurtsportteam!

Het Buurtsportteam in Almere heeft als doel om meer mensen in de buurt aan te moedigen om te sporten en actief te bewegen.

Ze verbinden sportaanbieders met andere organisaties, zoals welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. In Almere zijn er 4 gebieden waarin we actief zijn: Almere Buiten, Stad Oost, Stad West en Almere Haven/Hout/Poort. 

Je kunt de buurtsportcoach tegenkomen op de playground of op een sportlocatie in de wijk, waar ze activiteiten aanbieden voor iedereen; jonge kinderen, jeugd maar ook senioren. Ze werken hiervoor ook samen met andere organisaties.  

Wil jij weten welke activiteiten er in jouw buurt worden georganiseerd? Kijk dan voor een overzicht op sportencultuur.almere.nl.  

Als je wilt weten wat het Buurtsportteam voor jou kan betekenen, neem dan contact op met het team in jouw gebied.  

Geschreven door