Waterwijk (zondag) boekt ruime bekerwinst (3-0).

Nadat vorige week de wedstrijd niet doorging tegen Forza Almere kwam men zondag wel in het veld. Op eigen veld versloeg men voor de beker Olympia Haarlem met 3-0.

Het was in het eerste kwartier nog even zoeken voordat men goed in de wedstrijd zat. Het duel ging lang gelijk op en waren er over en weer wat mogelijkheden. Beiden doelmannen hielden hun doel tot de 42e minuut schoon maar voor de rust zou Waterwijk toch de leiding nemen, een goede actie van Melvin Kremer ging hier aan vooraf. Kevin Visser was de man die de Almeerders 1-0 zette. De gasten stelde hier niet zoveel tegenover zodat de rust inging met deze stand.

Moeilijk opgang

In de tweede helft kwamen de Almeerders weer wat moeilijk op gang maar wisten in minuut 55 de voorsprong te verdubbelen, uit een counter was het weer Melvin Kremer die het voorbereidende werk deed en kon Sem de Kleijne Snuverink de 2-0 scoren. De gasten wilde wel verandering in de stand brengen maar was niet bij machte om de druk op te voeren en was het Waterwijk dat ook nog de derde treffer produceerde. Nu was Sem de Kleijne Snuverink de aangever en scoorde Melvin Kremer de 3-0. De wedstrijd kende hierna geen hoogtepunten meer en had Waterwijk de eerste bekerzege binnen gehaald.

Komende zondag speelt Waterwijk de tweede bekerwedstrijd tegen Roda’46.