FC Almere kan koploper OSV niet verrassen

Het is FC Almere niet gelukt om de eerste overwinning van dit seizoen te boeken. De ploeg van Charly Olf was in eerste instantie zeker niet minder dan OSV maar soms werd er wat nonchalant met de mogelijkheden omgesprongen.

OSV had snelle buitenspelers die diverse keren goed door kwamen maar Almere wist eerst deze nog wel een halt toe te roepen.In de 5e minuut was het toch raak voor OSV en was er kort hierna nog een mogelijkheid maar de 1-0 bleef staan. Later werd het dan wel gelijk door Leroy van Zwam die goed aannam en scoorde 1-1.

Voor de rust was het weer de beurt aan de thuisclub die op de valreep de 2-1 scoorde. Ook Almere scoorde nog maar de goal werd geannuleerd op appel van de assistent grensrechter en de scheidsrechter nam dit over.

Beslist

Na de rust kwam OSV beter de kleedkamer uit dan Almere en wist dan ook direct de 3-1 te maken en leek het duel al vroeg beslist. Almere deed nog genoeg pogingen om het tij te keren maar slaagde hier niet in. OSV lukte dat uiteindelijk wel en bepaalde de einduitslag op 4-1.

FC Almere-trainer Charly Olf zag zijn ploeg bij vlagen aardig voetballen maar vond wel dat op de juiste momenten zijn ploeg het liet afweten. Komende zaterdag is Almere vrij en kan men zich gaan voorbereiden op de stadsderby tegen ASC Waterwijk.