Forza Almere voor de beker van de mat geveegd door FC Aalsmeer.

Forza Almere is voor de beker volledig overklast door tweedeklasser FC Aalsmeer. De Almeerse ploeg had niets in te brengen en werd voor de rust al op een 0-5

achterstand gezet. Kooye,de Vreugd (2x) van Dam en El Yoghmouri waren de doelpuntenmakers voor de gasten. Forza stelde hier maar weinig tegenover en was het een gewillige prooi voor de Aalsmeerders.

Simpel.

Na de rust eenzelfde beeld en vergote de gasten de score op simpele wijze. Mike Dam werd na de rust de belangrijkste man en scoorde 4x. Yoghmouri deed dat later ook nog 3x en was de 0-12 een feit. Forza wilde nog wel de eer redden maar kwam uiteindelijk bedrogen uit en werd het de grootste nederlaag sinds tijden.

Komende wedstrijd krijgt de vierdeklasser voor de competitie BVV ‘31 op bezoek en zal men proberen hier een beter resultaat tegen te halen.