Forza herstelt zich en wint van BVV ‘31.

Forza Almere heeft zich goed hersteld van de nederlaag van vorige week. Tegen BVV ‘31 wist men een 4-2 overwinning uit het vuur te slepen. Men blijft middenmoter in de vierde klasse.

Forza begon goed en in de 10de minuut zette Kai Wilms met een knappe crosspass  door de verdediging Sylvan Speelman vrij voor de keeper en die benutte deze opgelegde kans (1-0).  Forza bleef aanvallen en in de 21ste minuut werd een lange bal weggekopt door de BVV verdediging, maar Bardo Vinck ving de bal op en draaide goed weg en gaf de keeper geen schijn van kans (2-0). BVV gaf niet op en kwam regelmatig aan de linkerkant door en werd ook gevaarlijk en miste diverse verdedigers de bal en kopte BVV in bal goed in (2-1). BVV bleef nu druk houden op het doel van Forza en dat werd nog voor de rust beloond (2-2).

Kopgoal . Na de rust pakte Forza de draad weer op en wist in de 55e minuut toch weer de leiding te nemen, Een voorzet van Kai Wilms werd goed ingekopt door Ricardo de Jong (3-2).Kai Wilms was na weken van kwakkelen met blessures weer ouderwets op dreef en een plaag voor de linkerkant van BVV. Na weer een keer de achterlijn gehaald te hebben was de strakke voorzet op Bardo Vinck genoeg voor de 4-2. BVV probeerde het nog wel met wat afstandsschoten maar kwam niet meer tot scoren en bleef de winst in Almere. Forza herstelde zich dus prima en blijft staan op een middenmoot plaats.

Komende wedstrijd moet men op bezoek bij Zuidoost United.