FC Almere kan feestje HBOK niet verstoren

In de zaterdag 2e klasse A heeft HBOK terecht de titel veroverd. De Zunderdorpers waren dit seizoen uiteindelijk de sterkste en Waterwijk was een  uitstekende tweede. Met een klinkende 6-0 overwinning kon men na afloop op de platte kar laten zien dat zij de beste waren in 2A.

Paal en lat.

FC Almere dat al gedegradeerd was wilde in eerste instantie nog wel proberen om voor een verrassing te zorgen maar kwam natuurlijk bedrogen uit. Nadat de thuisclub direct het initiatief nam had men al snel de lat en paal geraakt, en werd een goal wegens buitenspel  afgekeurd. Even later wist men toch de leiding te nemen en was Almere-doelman Grosmann hierbij kansloos 1-0. Het betere spel van HBOK werd later dan ook met een tweede doelpunt beloond. Almere wilde wel maar kwam veel te kort om HBOK te verontrusten. De rust ging dan ook met 2-0 in.

Snelle goals.

Na de rust was het snel gedaan en liep HBOK simpel uit naar een 6-0 overwinning. Snelle aanvallen via de zijkanten leverde veel problemen op voor FC Almere. De Almeerders kwamen nog wel wat terug maar zag geen kans om de eer nog te redden en moest genoegen nemen met deze forse nederlaag. Na het laatste fluitsignaal barstte het feestgedruis in Zunderdorp los en kon het feest beginnen.

FC Almere heeft komende zaterdag nog een thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer.