ASC Waterwijk ronde verder in de districtsbeker.

Het is Waterwijk gelukt om de volgende ronde van de districtsbeker te halen. De Almeerders zegevierde met 3-1 over KHFC en zijn als beste geëindigd in hun pool.

Goed begin.

Waterwijk begon goed en was in de beginfase herhaaldelijk voor het doel van de gasten te vinden. KHFC speelde eerst wat afwachtend maar nam later meer initiatief. In de 6e minuut was het al raak voor Waterwijk toen een schot werd gestopt maar de rebound was voor Tim Klaasen-Bos een koud kunstje om de score te openen: 1-0.

KHFC wilde hierna wel maar Waterwijk had de zaakjes aardig voor elkaar. In minuut 12 wisten de Almeerders de score dan ook te verdubbelen door Ryanique Inge: 2-0. Nu kwamen de gasten aardig terug en waren er zeker mogelijkheden voor de Haarlemmers maar goals bleven in deze fase uit.

Debutant.

Halverwege de eerste helft moesten de gasten toezien hoe Waterwijk de derde goal scoorde. Doelpuntenmaker was deze keer debutant Daniel Ozdemirci:3-0.

Na de rust kwam KHFC beter in de wedstrijd en liet Waterwijk de teugels wat vieren maar bleef wel gevaarlijk en had de score zeker nog op kunnen voeren. Uiteindelijk kon KHFC de eer nog redden maar verder kwam men niet en stelde Waterwijk met deze winst de volgende ronde veilig.